Mágia az illatok világában

A molekuláris parfümök

A molekuláris parfümök azért különlegesek, mert ötvözik a hagyományos illatjegyeket a molekulával, mely tükrözi az adott benyomást, pl. a kalandos nyaralást a tengerparton, a virágzó virágokkal teli kertet, vagy a kellemes eredi sétát, valamint kiemeli a bőr természetes illatát.

Miben különböznek a hagyományos parfümöktől? Abban, hogy használhatók külön-külön, de szabadon össze is lehet azokat kapcsolni. Ennek köszönhetően minden nap egészen más, az Ön hangulatának, az alkalomhoz, a stílushoz, időjáráshoz, vagy évszakhoz illő, kivételes illatot tud alkotni. A molekuláris parfümök unisex jellegűek, tehát mind a nők, mind a férfiak használhatják.

A legnagyobb márkák illatai töredék áron!

Love it! Blend it!

A saját illat megalkotása nagyon egyszerű. Elegendő, ha kiválasztod a Te bázisodat képező parfümöt és felviszed a bőrödre. Ezután válassz egy következő illatot vagy több illatot és add hozzá a Te bázisodhoz. Pár spriccelés és kész! Most kivételesen fogsz illatozni – ahogy senki >>

Keverheted egymással 2, 3, vagy akár mind a 6 illatot, kísérletezhetsz azok felviteli sorrendjével, vagy arányaival. Ha egyszer kipróbálod és megismered az erejét, minden bizonnyal meg fogod kedvelni. Játssz az illatokkal, legyél kivételes, érezd magad kivételesen.

 

Érdekel az igazi online hálózatépítés?

Érdekel az igazi online hálózatépítés?

ProuveOnline

ProuveOnline

Az Online MLM specialista
Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Szólj hozzá!

Hasonló cikkek

ProuveOnline

Mit érdemes tudni a parfümökről?

Imádod jó illatokkal körülvenni magad és el sem tudsz képzelni egy napot kedvenc parfümöd nékül? Hadd mondjuk el velük kapcsolatban négy érdekességet.

ProuveOnline

Mágia az illatok világában

Egyéni stílusunkat és jellegünket nem csupán a ruházat, a tartozékok és a smink alkotják, de a parfümök is. Ezért is, ha szeretnéd saját, kivételes illattal kiemelni önmagad, válasszd a molekuláris parfüm kollekciót. A kollekció 6 üvegcse és több száz kialakítható illat!

ProuveOnline

Népszerű parfümösszetevők

Ahhoz, hogy kiváló minőségű, tartós parfümöket hozzunk létre, feltétlenül szükség van hosszan tartó és többlépcsős eljárásra. Régebben az illatkompozíciókban főleg természetes eredetű aromákat alkalmaztak, amelyeket virágszirmokból, gyümölcsökből,

Fantasztikus illatok töredék áron!